R., здравей!
Извинявай че питам, но и за ЕК ли имахте медали? Там детето има точки за медал, но когато попитах и за това състезание, ми отговориха, че за него няма нито медали, нито други награди, евентуално може би ще има грамоти, но не сега, а в края на месец май и като се има предвид, че първокласниците са до средата на май на училище направо казах на детето, че за ЕК няма предвидени награди, за да не чака и да не се разочарова още веднъж както с МБГ.
Утре в училището ще награждават за ВМС, но г-жата нищо не е казала нито на мен, нито на него за евентуално награждаване и за МБГ.
И аз видях снимката на която децата са снимани с униформените елечета и медалите и предполагам, че ако са смятали да съчетаят награждаването за двете състезания г-жата щеше да ни каже утре да си сложи елечето.
А за ВМС няма да получава нищо, защото от онази "довършената" задача губи 9т. и толкова не му достигат за медал.
Все пак ще изчакам да мине и утре и ще отида при помощник директора да разбера къде са медалите на децата от МБГ.
Вече се случи когато беше на по-малко от 4г. от цяла детска градина само на него да забравят да дадат грамота и медал и след като детето го изживя много тежко на всички ни е болна тема такова "забравяне". Иначе му обяснявам колко по-важно е сам да е доволен от себе си и колко се гордеем с него, но въпреки това държи да си получи медала.