0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Неактивен EliG

  • 134
  • Пол: Жена
Re: ПЧМГ - мнения и коментари
« Отговор #42 -: 3.06.2016, 22:06 »
Мноооого силно се съмнявам, че училището не иска деца с перфектни оценки от матурите, като вашите например. Но наистина не иска деца, за които това е някакъв резервен вариант поради ниски оценки, които не искат да учат и т.н.
Иначе може би наистина трябва този пробен, който за нас се явява и входящ изпит, в началото на май да е със статут изпит и за външни ученици. Едно , че може да се упражнят по формата с малко по-трудни задачи, второ, че като е по-рано е една идея по-спокойно. Може би трябва да помислят следващите години за варианти.
За полите - хаххаха, с глас се смея. Не съм виждала снимките, до у-щето рядко ходя. Като цяло размерите са за деца с нормални килограми, моето което е по-кльощаво носи по-малък номер и затова й вземат мярка колко да удължат ръкавите на блузите и полата. Сега се приближи към нейните размери, но преди взимахме два номера по-малки. Но в случая вероятно някои девойки са пораснали и не са си правили нови полички. :)
Re: ПЧМГ - мнения и коментари
« Отговор #43 -: 8.07.2016, 20:20 »
тази година за 5ти клас кандидатстват децата от бейби бума от 2005 г. съответно кандидатите за смг са повече от миналите години и балът е по-висок - миналите години с 25 т от омт се влизаше, тази година - цъ. интересно е, че при пчмг тази година балът е по-нисък - миналата година се влизаше с 5,20, тази година - с 5,15.

другото интересно - винаги досега съм си мислел, че в пчмг приемат 72 деца. оказа се, че приемат 3 паралелки по 22 деца - т.е. общо 66 деца.

имали някой обяснение за 1то наблюдение ?

*

KOD

Re: ПЧМГ - мнения и коментари
« Отговор #44 -: 8.07.2016, 20:33 »
Какво точно мериш с тези балове??
Ябълки, круши?
По каква логика сравняваш балове, образувани от коренно различни изпити / задачи?