Последни публикации

Страници: [1] 2 3 4 ... 10
2
Математически задачи / Re: Помощ за решения на задачи
« Последна публикация от sali76 - Вчера в 16:06 »
Може ли да ми помогнете в решаването на тази задача от Кенгуру? Според моето дете правилния отговор е Гери, но в отговорите не е така.
23.В края на седмицата, в събота и неделя, Ани, Бети, Вики, Гери и Диди приготвилисладкиши, като Ани приготвила 24 сладкиша, Бети приготвила 25 сладкиша, Вики приготвила 26 сладкиша, Гери приготвила 27 сладкиша, а Диди приготвила 28 сладкиша. Оказало се, че общо приготвените сладкиши от една от тях са 2 пъти повече от сладкишите, приготвени от нея през първия ден; общо приготвените сладкиши от друго от момичетата са 3 пъти повече от сладкишите, приготвени от него през първия ден; общо приготвените сладкиши от трето момиче са 4 пъти повече от сладкишите, приготвени от него през първия ден; общо приготвените сладкиши от четвърто момиче са 5 пъти повече от сладкишите, приготвени от него през първия ден; общо приготвените сладкиши от пето момиче са 6 пъти повече от сладкишите, приготвени от него през първия ден. Кое момиче е приготвило най-много сладкиши в събота?
A)АниB)БетиC)ВикиD)ГериE)Диди
3
Миналата седмица звънях в РУО София,обясниха,че средата на тази седмица ще има резултати.Питах конкретно за четвъртокласниците...
4
Какво стана с тези резултати в София? Уж трябваше да излязат за седмица.
5
Не мога да преценя дали точно тук да попитам, но темата изглежда обща за всякакви въпроси. Бих искала да знам как е протекла подготовка за 10-12 клас в БАН през тази седмица, ако някой има база за сравнение с предходните години също. Както и какви подготовки предстоят до края на годината - цени, място и т.н.
6
Класиране 4 клас-Ямбол.
7
Чакаме резултатите от София. Кога ще ги публикувате?
Предполагам, когато бъдат обявени!
8
Чакаме резултатите от София. Кога ще ги публикувате?
9
Защо толкова бавят резултатите?
10
И за София ,моля,ако някой има резултати да сподели.... :smiley: :thankyou-
Страници: [1] 2 3 4 ... 10