Последни публикации

Страници: [1] 2 3 4 ... 10
2
Здравейте,

Към кого трябва да се обърнем относно съставянето на задачите на състезанието? Конкретно въпросът ми е за 2 клас, тъй като от 60 възможни точки задача 10 носи 15 точки, което е 1/4 от максималния брой, а задачата включва умножение и деление, материал, който не е взет все още от децата по време на провеждане на състезанието. Не виждам да е упомената информация, че това състезание включва материал, който все още не е взет от учениците, което означава, че трябва да е съобразен с материала изучаван от тях към датата на провеждане на състезанието. Децата трябва да не се демотивират целенасочено, а напротив! Има начини, няма да цитирам други състезания, с изучавания материал да се затруднят децата и да бъдат накарани да мислят. Ще очаквам Вашия отговор и мисля, че това трябва да бъде взето под внимание, защото разочарованието беше голямо.
3
Състезания по Математика / Re: Иван Салабашев 2018
« Последна публикация от kod - 5.01.2019, 01:18 »
здравейте,

имам един въпрос, свързан със съст. Иван Салабашев.

Къде да се класират...
Това са резултати, няма следващ кръг за класиране. И при положение, че има 100+ деца с максимален резултат, напълно адекватно е да няма други оцветени / "класирани" / "наградени".
5
Състезания по Математика / Re: Иван Салабашев 2018
« Последна публикация от tltmat - 4.01.2019, 22:08 »
здравейте,

имам един въпрос, свързан със съст. Иван Салабашев.
Разбира се първо се обърнах към Емил Колев и към Невена Събева, но те
така и не отговориха на имейла ми. Та въпросът ми е: при първокласниците само тези деца със 60 точки ли се класират, т.е.. при първокласниците няма второ и трето място, а само първо? Така ли е? Във файла с националното класиране,
децата с под 60 точки не са в оцветена лента.
6
Ще пуснете ли резултатите за Бургас?
7
Състезания по Математика / Re: Иван Салабашев 2018
« Последна публикация от neTkoB - 30.12.2018, 14:14 »
Излезе националното класиране   ---> https://nsybeva.wixsite.com/salabashev2015/blank-c1iwz
8
Днес моето дете получи грамота от училището,за явяването си на КМС и почетното второ място.Това ли е наградата от организаторите на състезанието или е за поощряване на учениците от самото училище?
10
някой има ли  задачите за 4 клас от стара загора?
кога ще бъдат известни резултатите и къде се публикуват?
благодаря
Страници: [1] 2 3 4 ... 10