Поне аз не съм попадал на резултати от Габрово.
Крис, засега няма и да попаднеш на резултати от Габрово. Същите са готови още преди 2 седмици и учителите знаят резултатите на своите ученици, но не ги казват. Който иска да знае резултата на детето си, трябва да се обади в местното РИО, където попада на милият глас на г-жа Снежана Блажева - Старши експерт по математика, информатика и ИТ. Трябва да кажеш името на детето си и ти казват резултата. Обяснението е следното: Когато излезят резултатите на всички деца, ама разбирай абсолютно всички и ми върнат резултатите от София, тогава ще качим всички на куп. Служителката на РИО - гр. Габрово не иска да бъде обезпокоявана ако качи само резултатите от 4 клас до 6 клас и да трябва да обяснява защо ги няма тези на децата от 7 клас до 12 клас. Та чак тогава ще се качи информацията на един сайт, в който дори в банера "НОВИНИ" няма никаква информация - РАЗБИРАЙ НИКАКВА.
http://rio-gabrovo.org/index.php/bg/А банера "Състезание и олимпиади" те препраща в сайта на МОН.
Аз знам резултата на своето дете, казан по телефон, но чакам да видя кога и къде ще бъдат качени и останалите резултати. Нямам коментар, просто изнасям фактите ......!
Поздрави на Всички.