MrD, разбира се не го приемам лично, какво има за приемане?
В интерес на истината, не схванах идеята ти?
Изтъкна, че на Хитър Петър, предполагам и на Кирил Попов участват повече деца, отколкото на състезанието на ПЧМГ.
И това за теб им придава повече тежест.
То... на Коледно, Великденско, Математика без Граници участват най-много деца.
Тук идва чара на независимите проекти - в моя предпочитам да наблегна на качеството, а не на количеството.
Дотук не съм видял в темата, а и не съм чул някой да е казал лоша дума за задачите и организацията на състезанието.
Напротив, изтъква се, че за прогимназията това е българското състезанието с най-близки до PMWC и IMC задачи и формат.
Не схващам защо трябва да не е включено в класация, която включва и други 3 регионални състезания - Хитър Петър, Кирил Попов и ПМС.
Всяко от тях е със своите достойнства и разходи.
И всеки сам преценява къде да участва.
В крайна сметка, това е просто една класация хора, участието във включените в нея състезания не е задължително според разпоредба на МОН.
Въпреки, че трябва да е
- последното е шега, надявам се се разбира.
ПП - от следващата година обмислям включване и на Австралийско Кенгуру. Там съвсем ще ме изядете... малко деца, английски задачи, не е ширпотреба...
ПП - Дидева... Дадоха ама... има ли доволни от това?
ПП2 - Като задаваш въпроса - а каква е ADDED VALUE на К. Попов и Хитър Петър? - Question Mark???
Продължавам да включвам Хитър Петър, защото състезанието беше включено в класацията, когато се очакваше провеждане в Габрово, но никой не зададе въпроса - какво аджеба получавам от това състезание, че да давам пари за пътуване до него?