0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Да, през уикенда ще добавя.
Обещахте да поправите резултата в класацията !
Благодаря
*

KOD

Обещахте да поправите резултата в класацията !
Благодаря

Точно така. И? Необходимо ли е да се пълни темата с повтаряне на сигнали?

Липсва в класацията за 5-ти клас резултата на Илия Светлинов Петров СМГ - 20т. Благодаря Ви за огромния труд  :thankyou- Погрешка съм подала сигнала в друга тема, опитах да го изтрия, но не успях, за което моля да ме извините.  :embarrassed:

Константин Ивайлов Иванов гр.Каварна -7 точки на олимпиадата

*

KOD

Мисля, че всички получени сигнали са нанесени в класациите.

Здpaвeйтe,

B peйтингa зa 4 ĸлac, синът ми Владимир Венцеславов Стоянов oт 143 ОУ "Г. Бенковски" имa 2 peйтингa, без да има грешка в името му. Бих искала да помоля да ги обедините, зa дa мoгa дa cлeдя peйтингa му в класацията.

Блaгoдapя Bи пpeдвapитeлнo.
Πoздpaви

Здравейте,
Може ли да попълните точките (12) от областен кръг на олимпиадата по математика на Александра Кръстева Ръжева, 7 клас, СМГ.
http://www.rio-sofia-grad.com/index_files/news/2016/03/17/резултати%20областен%20математика_7_клас.pdf
В този списък е объркано името й - Александрова.
Благодаря!
« Последна редакция: 28.03.2016, 19:09 от M.Rajeva »

*

MrD

Ще има.

Здравейте,

Може ли да попитам каква е причината, поради която резултатите на учениците от 5 и 6 клас през настоящата година от Европейско кенгуру не се включват в "Обща, национална класация на младите математици в 5 и 6 клас, базирана на резултатите им от важни математически състезания"? Тази година се върна предишния формат и вече си имаме и национално състезание на 4 юни 2016. Гледам, че за големите 7-12 клас е включено националното състезание. Има ли някаква конкретна причина, за да не се включват резултатите на децата? Извинявам се ако темата вече е обсъждана в други раздели на форума.

Все пак е важно да знаем!!!

*

KOD

Причината е прозаична - пълен хаос по отношение на резултати и организацията им, липса на общо класиране, невъзможност за изготвяне на пълно класиране.
Европейско Кенгуру не е международно или национално състезание - по начина, по който се превежда си е популярно регионално.

Не виждам в него нещо съществено интересно, което да си заслужава огромния труд по събиране на резултатите от цялата страна.

*

MrD

липса на общо класиране, невъзможност за изготвяне на пълно класиране.
Общо класиране има на националното, т.е. ти вече си го констатирал и си го приложил към горните групи - 7-12 клас. Има и друго състезание, което няма национално класиране в класацията, но е включено в нея.

Европейско Кенгуру не е международно или национално състезание - по начина, по който се превежда си е популярно регионално.
В класацията има и други състезания, които отговарят на описаните критерии (регионални), но са включени. Не виждам международни.

"Не виждам в него нещо съществено интересно, което да си заслужава огромния труд по събиране на резултатите от цялата страна".

Винаги съм ти казвал, че труда си е твой и ние сме ползватели, но когато критериите ти са различни ...

За мен темата е приключена. Хубава вечер.


*

KOD

Хмм, не... схванах проблема с избора на състезания, по спомен и миналата година пак беше недоволен.
Както и да е - кои състезания участват във всяка класация е уточнено лятото, всички желаещи са били поканени, когато му е било времето да изкажат мнения и предложения.
Кенгуру в момента е неподходящо за включване - от областен кръг няма адекватно представяне на резултати, на следващ кръг - продължава да има сътресения и неясноти относно регламент и какво ще има. Сега може да се знае, че ще има НМС / Национален кръг, лятото, когато беше необходимо да се прецени кои състезания да участват - не беше ясно. Към момента пък, все още не е ясно кой и защо ще участва на този следващ кръг и кои резултати ще се разглеждат при подбора.
Включването на НМС в класацията на големите е експеримент.
« Последна редакция: 1.04.2016, 07:44 от КрИс »

Здравейте,
Според мен най-ниският резултат от ЕК за 4 клас беше 15 точки в Монтана, но сега опитах отново да открия Монтанските резултати и не успях, не знам дали има как да проверите ... защото има значение за формулата дали мин. е 15 или 25....:)

Здравейте! В класацията по математика за 4 клас резултата от СМТ на Карина Георгиева Димитрова от 42 ОУ не е отразен, тъй като в протокола името и е объркано, като вместо КаРина е записана КаЛина Георгиева Димитрова. Детето ми се яви на състезанието в СМГ. Моля за отразяване и корекция.

Здравейте! В класацията за 6 клас не са нанесени резултатите от областен кръг на НОМ на децата от град Ямбол.  Надявам се, че този пропуск ще бъде отстранен. Благодаря!