0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Пише си, защото го написах преди малко, първоначално пишеше 2014.

На дипломите, които им раздадоха, най отгоре пише: Министерство на образованието НА науката, а годината на листовете със задачи е 2014.
« Последна редакция: 8.06.2015, 22:14 от pen.d_va »
*

Неактивен smartguymam1

  • 5
  • Пол: Жена
Теми и отговори от националния кръг на МАТЕМАТИЧЕСКОТО СЪСТЕЗАНИЕ „ЕВРОПЕЙСКО КЕНГУРУ“, 6 юни 2015 г. http://mon.bg/?go=page&pageId=16&subpageId=94

Има ли резултат от възраженията? .....  Някой е успял ли е да се свърже с организаторите ?... 
 :laugh: Ще има ли версия 2, 3, на непубликувания файл с резултати... Направо е смешно като гледам вече и официалните им отговорите да има толкова големи разлики и толкова грешки....

*

KOD

Има ли резултат от възраженията? ..... 

Не, не мисля.
Принципно могат да се видят работите в СМГ доколкото прочетох, но промяна на резултати няма да има.
Съмнявам се да има и необходимост, това състезание се проверява лесно, а проверителите са хора с огромен опит - аз бих заложил, че резултатите са адекватни.

обадих се в СМГ за да попитам кога мога да проверя резултат от НМС и една супер нелюбезна г-жа взе да ме заплашва, че ако имам нещо общо с останалите обадили се родители щяла да предупреди за мен и т.н. Днес в 19.15 ч г-жите Минчева или Караджова ще посрещнат родители желаещи да проверят работите на децата си.

проверителите са хора с огромен опит - аз бих заложил, че резултатите са адекватни.

Хора са, стават грешки, а и е факт че толкова много хора възразяват. Като ти се случи да те ощетят винаги почваш да се съмняваш ....
« Последна редакция: 9.06.2015, 12:21 от heldy »

Аз не обвинявам никого за допуснати грешки, искам да проверя какво е сбъркано и смятам, че имам това право. Четейки форума оставам с впечатлението, че доста родители смятат като мен и за да им спестя грубо отношение и допълнителни нерви на секретарката на СМГ пуснах съобщението.

Здравейте, благодаря на всички писали тук за коментарите. Спестихте ми излишното усилие да се чудя дали сина ми да чака класиране в това състезание. Не само, че няма да чакаме, но и ако ни поканят, вероятно няма да се явим. Като се организира нещо ясно и справедливо, може да си помислим. Спестихте ми нерви, време и излишно разтакаване. Още веднъж-голямо благодаря!