Пълна лъжа. Списъци с разпределенията по стаи имаше на две места - до входа и във фоайето.
Организацията както винаги беше на ниво.
Целият форум разбра, че детето Ви е "едно от най-добрите в страната". Няма нужда във всеки пост гръмко да го афиширате. Странно при такъв талант как не е забило максимален резултат ... А колко добро е всъщност ще стане ясно като излязат всички резултати.
Гений е онова дете от Бургас, което е решило МБГ , без грешка, за 20 мин. Впечатлена съм, браво!
Моето не е имало никога максимален резултат, но държи добро, постоянно ниво.
Държа да има постоянно ниво, вместо неочаквано добри резултати и после спад.
Не смятам, че е талант, а че постига всичко с труд и упорство, обича математиката.
Доставя му удоволствие, особено по-трудните задачи.
Идеята на всяко състезание е нова опитност и детето да се учи от грешките си, за да градира в положителна посока.
Ходи на състезанията по математика, за да му изградят определени качества, не задължително да спечели медал. Нямам намерение да става състезател, нито математик, искам логиката и мисленето, на които учи математиката, както и качествата, придобити след всяко състезание/ увеличаване на концентрацията, стратегия, липса на притеснение, рутина/. Тези качества да му помагат в годините.
Има едно дете от трети клас, почти винаги решава всичко без грешка. Понякога е 1-2 т. под максимума, но много рядко, видя, ли че някой го е разминал, значи нещо не е както трябва. Имах предвид, това дете и още няколко от набора са ми критерий как е било състезанието и как се движат останалите деца.
Във всеки набор съм си набелязала няколко деца, по които сравнявам останалите, те са ми стандарта.
Относно ПЧМГ, така ми казаха, дали е вярно, не споря, ние си ходим в СМГ, така си избра детето/ оставих му право на избор.