0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Неактивен kod

  • 582
  • Пол: Мъж
    • Alek DimitrovВ неделя, 26 февруари, от 9 часа ще се проведе вторият турнир по природни науки и лингвистика Джоузеф Уолстънхолм.
Състезанието е предназначено за ученици от 5 до 12 клас, които ще се състезават в 3 групи:
- 5 - 6 клас
- 7 - 8 клас
- 9 - 12 клас

За заявяване на участие, попълнете тази онлайн форма

В групи 5 - 6 и 7 - 8 клас, състезателите ще решават 4 задачи - 2 по математика и 2 по математическа лингвистика. Времето за решаване е 4 часа и 30 минути.
Състезанието за тези групи ще се проведе в сградата на Първа Частна Математическа Гимназия, на бул. Скобелев 58 в София.В група 9 - 12 клас, учениците ще се борят с 5 задачи.
2 от тях ще са по математика, 2 по математическа лингвистика, а последната ще е от областта на физиката или астрономията.
Състезанието за тази група ще се проведе в сградата на СМГ.


Проверката, контестациите и награждаването се провеждат в деня на турнира.
Таксата за участие е 8 лв. и се заплаща в деня на състезанието при квестора. Победителите ще получат както медали, така и други награди.
Организаторите съобщиха, че записванията за група 7 - 8 клас към момента не вървят добре.
Турнир по Природни Науки и Лингвистика Джоузеф Уолстънхолм се организира от ученици.
Моля, уважете ентусиазма и подкрепете труда им с участие. Много е демотивиращо да правиш нещо от сърце и да не можеш да го представиш пред достатъчно участници :(
Хайде всички умници от 7 и 8 клас - ударете едно рамо и участвайте в турнира - след някоя, друга година може пък да обсъждаме и ваш турнир :)


За заявяване на участие, попълнете тази онлайн форма