Видях резултатите, синът ми е бил с баркод.
Имам следното питане: искам да му проверя работата, има ли някъде обявени официално дати и часове, кога може да се случи това?
Според мен, това с машинното проверяване е голяма глупост, съжалявам.
Синът ми това обяснява, как си е губил времето да пренася и прецизно да не излиза от мястото за попълване. Отделно мащаба на бланките е бил много малък, ако не пренасяш прецизно, може да объркаш и попълниш отговор на зад. 9 примерно с отговор на зад. 10.....Питам аз , къде остана математиката, изгуби се във всичките тези глупости?
Отделно съм на мнение, че децата с код и децата без код не са били поставени при равни условия. Децата без код, само са ограждали отговорите на листите със задачите, с код, са пренасяли отговорите на бланка, с мини мащаб, отделяли са време и енергия, за качествено запълване на кръгчета, вместо да го оползотворят за решаване на задачи.
И всичко това, с имената , списъци, кодове, разрешение за официално публикуване.....състезанията не са задължителни, който не иска публикуване на името на детето и резултата му, да не участва-елементарно и просто......разрешения, декларации, излишно усложнение.
Как мога да видя, къде са му грешките на детето: в грешни задачи, в грешно пренасяне, в грешно попълване на кръгчета и не отчитане от машината и т.н.......
Благодаря!