0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

KOD

Моля, ако видите бъг в изчисляването на рейтинга, погрешна или невъведена информация, пуснете един пост с обяснение тук за да бъде оправен проблема.
Здравейте,
Искам да сигнализирам за следната погрешна информация:
В рейтинга за 6 клас дъщеря ми Гергана Драгомирова Пейкова от 73 СОУ присъства два пъти в списъка на учениците. При сортиране по азбучен ред на имената на шестокласниците, първият път е номер 84, а вторият - 89. Аз лично не откривам визуална разлика в изписването на имената и, но очевидно, че има някакъв скрит символ, защото под номер 89 името не е сортирано на правилното място. При първото си изписване има резултат само от сътезанието Хитър Петър - 52 точки, а при второто изписване в списъка - само на участието си в Черноризец Храбър - 115 точки. Надявам се да отстраните тази неточност, така че да присъства само веднъж в списъка с резултатите от двете състезания. Благодаря предварително.
От друга страна бих искала да благодаря за вложените усилия и време при подготовката на рейтингите! с интерес следя сайта.

Здравейте ,
и резултатите от двете състезания на Васил Валентинов Пирински от 125 СОУ София -6 клас , не са обединени , а фигурира на 2 места в рейтинга ,с всеки един от резултатите отделно - на 121 и 243 място

*

KOD

Днес ще гледам да освободя малко време за да довъведа резултатите от ЧХ и ще оправя двата проблема, благодаря за забележките.
ПС - Проблемът при Гергана мисля, че вчера го забелязах и съм го оправил, остава да обединя резултатите на Васил.
« Последна редакция: 5.11.2013, 09:10 от КрИс »

*

KOD

Двете неточности са оправени, въведени са всички резултати от Черноризец Храбър.

Здравейте, може ли в рейтинга за 4-ти клас да включите Елица Стефанова Анева -107ОУ;Момчил Стефанов Анева-107ОУ; Владислав Найденов Неделчев 32СОУ. И тримата на ЧХ се явиха в СМГ.Благодаря предварително.

*

KOD

Разбира се, резултатите на децата, явили се в СМГ вече са въведени.

*

Неактивен Neda

  • 167
В рейтинга за 4-ти клас ЧОУ Св.София и Кузма Митревски не се появяват при сортиране по училища.
« Последна редакция: 11.11.2013, 20:35 от Neda »

В рейтинга за 7 клас Мартин Галинов Цветков от МГ Варна участва само с резултата си от състезанието "Черноризец Храбър"  и не е включен резултата му - 61 точки от състезанието "Хитър Петър".

*

KOD

В рейтинга за 4-ти клас ЧОУ Св.София и Кузма Митревски не се появяват при сортиране по училища.

В рейтинга за 7 клас Мартин Галинов Цветков от МГ Варна участва само с резултата си от състезанието "Черноризец Храбър"  и не е включен резултата му - 61 точки от състезанието "Хитър Петър".

Неточностите са оправени.

Здравейте!
Искам да сигнализирам за следната грешка - дъщеря ми Зорница Цветанова Цветкова (4 клас) е от 138 СОУ а не от 13 СОУ. Грешката не е ваша, така е записана и в списъка на СМГ (за което съм подала молба и се надявам да бъде поправена). Това, което ме тревожи е, че когато излезнат резултатите от следващите състезания ще се появи още една Зорница Цветкова (този път от 138 СОУ) и аз няма да мога да следя рейтинга й.
Благодаря ви предварително и ви поздравявам за чудесната инициатива!

Здравейте, незнаех къде точно да попитам, затова избрах тук - може ли да ми дадете информация за "8-10 ноември 2013, Есенен математически турнир, София.". За кои класове е и къде се провежда?
Благодаря.

Здравейте,
Моля, поправете следна грешка в "Класиране на четвъртокласниците":

144     Цветломир Иванов Иванов    155 СОУ

на ->  Цветомир Иванов Иванов    55 СОУ

Поздрави,
Иван

 Здравейте,
 Т.к. имахме разминаване от очакваните и получените точки, писахме заявление за проверка на работата на детето в СМГ. В резултат на заявлението се видя, че има допусната техническа грешка и точките на детето са променени от 91т. на 98т. Детето се казва Александър Георгиев Димитров от 4 кл. и е от 96 СОУ.
 Предварително Ви благодаря!